Qui som

Capel FisioSport és un centre de fisioteràpia i osteopatia  situat al centre de  Figueres  que va obrir les seves portes l’any 2001, amb l’objectiu des de l’inici d’oferir als nostres pacients uns serveis totalment personalitzats i a mida, per aconseguir d’aquesta manera que el tractament i per tant la recuperació sigui el mes eficaç i ràpida possible.

Durant les sessions de tractament el pacient disposarà d’una sala individual i del seu fisioterapeuta, ja que la majoria de tractaments es basen en teràpies manuals (manipulacions, mobilitzacions, estiraments, massatges, traccions,…), tot i que si és necessari s’aplicaran altres teràpies (ones de xoc, electroteràpia, magnetoteràpia, tracció columna,  embenatge neuro muscular,…).

En la primera visita es fa una orientació diagnòstica al pacient i s’indicarà el tractament més adequat per tal de millorar la salut del mateix.

El centre es troba dirigit per David Capel Reig, profesional amb una àmplia formació acadèmica: llicenciat en educació física, diplomat en fisioteràpia i c.o osteopatia i amb més de 25 anys d’experiència dins l’àmbit de la fisioteràpia i la recuperació funcional.

IMG_2318 IMG_2320 IMG_2333 IMG_2335 IMG_2778 facana logo blanco
×