Indiba – Recuperació i reducció del dolor

Des de Capel FisioSport, posem al seu abast les millors solucions de la mà de la tecnologia més avançada, per dur a terme de manera eficaç la prevenció i la recuperació de lesions.

Actualment la teràpia INDIBA® activ està reconeguda com un dels tractaments més ràpids i efectius i per això a Capel FisioSport la utilitzem tant en patologies agudes, cròniques, subagudes, patologies osteoarticulars i musculars. Triar Teràpia INDIBA Activ significa triar una tècnica avançada, científicament provada i patentada, que està revolucionant el món de la fisioteràpia d’elit.

Al cor del mètode es troba un principi revolucionari que actua de forma natural i no invasiva des de l’interior del teixit biològic, activant els processos antiinflamatoris i de reparació tissular del propi organisme.

Es tracta d’un sistema d’última generació basat en l’elevació local de la temperatura dels teixits sobre els quals es treballa (diatèrmia profunda), mitjançant la circulació de corrents elèctrics d’alta freqüència (448 kHz).

IMG_2314 
TRACTAMENTS EFICAÇOS AMB:
 1. Ruptures fibrilars
 2. Lumbàlgies
 3. Descàrrega muscular
 4. Tendinopaties
 5. Cervicàlgies
 6. Trauma directe/indirecte
 7. Bursitis
 8. Condromalacia
 9. Preparació competició
 10. Capsulitis
 11. Contusions
 12. Edemes

Una altra de les grans avantatges que presenta aquest sistema és que disminueix el llindar del dolor, el que produeix en el pacient un efecte de benestar des de la primera sessió.

Més informació
×