Ones de Xoc

A Capel FisioSport apliquem en els nostres tractaments les ones de xoc com a teràpia per tractar patologies del sistema múscul-esquelètic des de l’any 2010  com a centre pioner a la ciutat de Figueres i amb la Certificació acadèmica avalada per  la ISMT (International Society for Medical Shockwave Treatment)  per  l’ús de les ones de xoc per aplicacions mèdiques.

Disposem de dos tipus d’ones de xoc:

 1. Radials (Storz Medical Masterpuls MP200)
 2. Focals (Dornier Aries)

Amb les ones de xoc extracorporees s’ha constatat l’eficàcia del tractament en patologia osteomuscular, incloent: epicondilitis, trastorns del manegot dels rotadors, gran varietat de tendinopaties cròniques, punts gatell i altres indicacions.

Les ones de xoc son estímuls mecànics que produeixen canvis de pressió en els teixits i, mitjançant un principi fisiològic anomenat mecano-transducció desencadena diferents  respostes biològiques:

 1. Regeneració de teixits, estimulant la producció de col·lagen, augment del rec sanguini i reversió de la inflamació crònica.
 2. Efecte analgèsic, augment de la mobilitat i de la funció articular.
  

 

AVANTATGES

 1. Tècnica segura i no invasiva
 2. Éxit terapèutic desprès de 3-5 sessions
 3. No efectes secundaris

INDICACIONS

El tractament amb ones de xoc és una tècnica segura i no invasiva. Està indicada en múltiples patologies del sistema múscul-esquelètic:

 1. Tendinopaties espatlla
 2. Fascitis plantar amb o sense esperó
 3. Tendinopatia rotuliana
 4. Pseudoartrosi
 5. Epicondilopaties (colze del tenista)
 6.  Bursitis trocantèrea / Trocanteritis
 7. Tendinopatia Aquilea
 8. Fractures òs amb retard consolidació
 9. Osteocondritis
 10. Calcificacions
 11. Fibrosi muscular
 12. Osteonecrosi
Més informació
×