Fisioteràpia

La nostra àmplia experiència  ens permet oferir un tractament de qualitat diferenciat i personalitzat.  A Capel FisioSport els nostres fisioterapeutes i osteòpates es caracteritzen per la seva especialització en les persones que practiquen esport i, per tant, en el tractament de patologies esportives i traumatològiques.

En el nostre centre de fisioteràpia tractem tot tipus  de lesions com: esguinços, lesions musculars, lesions de genoll, tendinopaties, lumbàlgies, ciatàlgies, cervicàlgies, rehabilitació desprès de intervencions quirúrgiques,…

La FISIOTERÀPIA és una ciència de la salut avalada per estudis universitaris que, mitjançant l’exercici i tractaments físics i mecànics, prevé, recupera o millora  gran quantitat de problemes de salut augmentant la qualitat de vida de les persones.

DIFERENTS TRACTAMENTS

TRACCIONS MECÀNIQUES COLUMNA VERTEBRAL

Aparell que exerceix una tracció progressiva i controlada a nivell vertebral per poder augmentar l’espai intervertebral. Indicacions: protusions discals, hèrnies discals, síndrome carilla articular degenerativa, ciàtiques,..

ONES XOC

Amb les ones de xoc extracorporees s’ha constatat l’eficàcia del tractament en patologia osteomuscular, incloent: epicondilitis, trastorns del manegot dels rotadors, gran varietat de tendinopaties cròniques, punts gatell i altres indicacions.

ones_bis
INDIBA

Actualment la teràpia INDIBA® activ la utilitzem tant en patologies agudes, cròniques, subagudes, patologies osteoarticulars i musculars. Triar Teràpia INDIBA Activ significa triar una tècnica avançada, científicament provada i patentada, que està revolucionant el món de la fisioteràpia d’elit.

IMG_2314
PLATAFORMA V. MÈDICA

Aparell que genera una vibració vertical que en funció de la freqüència fa reaccionar el múscul de manera òptima. Però no només s’utilitza per potenciar la musculatura, sinó també actua favorablement sobre el teixit ossi, sistema nerviós, equilibri hormonal així com el sistema vascular.

IMG_2330
TAPING NEURO MUSCULAR

El TNM és una tècnica molt popular entre els fisioterapeutes com a complement al tractament de tot tipus de disfuncions físiques optimitzant el procés de recuperació del propi cos. La seva aplicació té els següents efectes:

  1. Analgèsic
  2. Millorar la funció muscular i articular, augmentant l’estabilitat i estimulant la propiocepció
  3. Eliminar bloquejos de circulació i limfàtics
taping
COMPEX FISIO 5

Physio 5 és un electroestimulador que s’utilitza tant el camp de la rehabilitació, com per la millora del dolor, com per tractaments per músculs denervats…

Physio_5_Wires_HI
×